Voor rust, lezen, luieren, wandelen, fietsen, playing golf, paardrijden, city hoppen, Rosada shoppen en nog veel meer.

Meerie’s B&B

De Rammelaers

Meerie’s B&B staat achter boerderij “De Rammelaers”. De boerderij is een langgevelboerderij uit 1873 nabij de Brabantse Wal en staat bij de Gemeente Bergen op Zoom op de Monumentenlijst.

Het is een ideale plaats voor mensen die willen fietsen, het ligt tussen knooppunt 17 en 18 en vlak bij de Brabantse Wal Route. Het ligt in een bosrijk wandelgebied, grensoverschrijdend met aan de Belgische zijde de Kalmthoutse Heide. Voor de golfers is golfbaan de Wouwse Plantage om de hoek. Wandelaars voor de knooppuntroute hebben hun eerste knooppunt op loopafstand. Voor paardenliefhebbers is Manege Molenzicht op loopafstand. Ook ideaal voor mensen die alleen maar rust willen. Ideaal gelegen voor stedenbezoekers in België en Nederland. Bergen op Zoom ligt precies tussen Brussel en Amsterdam in.

Meerie’s B&B

De Balsedreef ligt precies tussen Bergen op Zoom en de Wouwse Plantage in. Naar beide zijden is het 3 km. Het ligt ten zuiden van de A58 Roosendaal—Bergen op Zoom. Het beste te bereiken via de A58 afslag 29 Huijbergen. Links, na 1400 meter links, bij T splitsing links.

Het huisje heeft een lager plafond dan normaal. Er zijn twee slaapkamers. De bedden in de slaapkamers staan los, maar kunnen ook als één bed van 1,80m breed worden opgedekt.  In de woonkamer staat een allesbrander waar hout in gestookt kan worden. Hout is volop voorradig. In het huisje mag niet worden gerookt, buiten onder de veranda mag wel worden gerookt. In de voor- en achtertuin liggen kind-onvriendelijke vijvers.

PRIJZEN B&B + Self Catering

Voor de Self Catering gasten is de keuken voorzien van een vierpitsgasstel, koelkast, vaatwasser en oven magnetron. Basis ingrediënten zoals peper, zout, olie, azijn, koffie, thee, suiker etc. zijn voorradig. Handdoeken en beddengoed zijn in het huisje aanwezig. In de woonkamer zijn een tv, radio en cd– en dvd-speler aanwezig.

Prijzen B&B: Boeking minimaal twee nachten:

€ 105,00 p.n. met gebruikmaking van één slaapkamer.

Voor gebruikmaking van tweede slaapkamer €35,00 p.n extra. Ontbijt €10,00 p.p.

Prijzen Self Catering: Boeking minimaal twee nachten, met gebruikmaking van één slaapkamer:                      

Weekend 2 nachten € 175,00.

Weekend 3 nachten € 250,00.

Midweek 4 nachten € 320,00.

Midweek 5 nachten € 395,00.

Korte week 6 nachten €465,00.

Hele week 7 nachten € 540,00.

Voor gebruikmaking van tweede slaapkamer €35,00 p.n. extra.